Introductie

Chrystal_Logo (2)

Mooi, Fit en Gezond draagt bij aan een natuurlijke innerlijke- en uiterlijke verzorging!

De huid wordt beschouwd als het grootste orgaan van ons lichaam, die ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. Onze huid verdient daarom met regelmaat wat extra aandacht.

Mooi, Fit en Gezond adviseert en behandelt de cliënten met cosmetische producten, gemaakt van de zuiverste natuurlijke stoffen uit krachtige Alpenplanten en op basis van etherische oliën. De producten zijn vrij van synthetische toevoegingen, siliconen, parabenen en genetisch gemanipuleerde planten.

Mooi, Fit en Gezond vindt dat cosmeticaproducten zo zuiver moeten zijn dat deze als het ware gegeten zouden moeten kunnen worden. Cosmetica producten komen namelijk via de huid, net als voeding via de slokdarm, in het lichaam terecht. De huid neemt alle stoffen op en geeft deze af aan uw bloed. Hoe zuiverder het cosmeticaproduct is, hoe beter het is voor je gezondheid.

De schoonheidsbehandeling fungeert als onderhoudsbeurt voor onze huid. Daarnaast is de juiste thuisverzorging ook erg belangrijk. Alleen bij een combinatie van schoonheidsbehandelingen en thuisverzorgingsproducten kan het beste resultaat worden behaald.

Het doel van de behandelingen is een goede huidverzorging in combinatie met pure ontspanning en aandacht voor jou. Want met een goed verzorgde huid voel je, je zichtbaar beter.

 

Logo © Chrystal.at