Merken

Chrystal
100% natuurlijk, 100% anders

Mooi, Fit en Gezond onderscheidt zich met het gebruik van de cosmetische voet verzorgingsproducten van Chrystal, gemaakt van de zuiverste natuurproducten.

De Alpen staan bekend om hun zuivere berglucht en prachtige natuur. Alleen de sterkste planten en kruiden overleven op de Alpen onder enerzijds de hete zomerzon en anderzijds sneeuw en kou. En juist zij vormen de basis van de producten van Chrystal.

De kennis van heilzame planten en kruiden is van generatie op generatie doorgegeven en wordt nog steeds volop toegepast. Uit de bundeling van de kennis van de boeren uit de Alpen en wetenschappelijk onderzoek op het hoogste niveau zijn de prachtige producten van Chrystal ontstaan.

Voor de producten van Chrystal wordt bijna uitsluitend gebruik gemaakt van gecontroleerd in het wild groeiende planten en kruiden uit het Kaunergrat Natuurpark in het Pitztal. Deze worden met zorg met de hand geplukt en gedroogd in de zon. Vervolgens wordt, tijdens het hele verwerkingsproces, vanaf oogsten tot aan het verpakken, rekening gehouden met de natuurlijke prioriteiten: licht en donker, beweging en rust, warmte en kou. Door deze traditionele manier van werken gaat er niets van de kracht van de grondstoffen verloren wanneer ze verwerkt worden in een crème, lotion of ander product.

De 100% zuivere producten van Chrystal zijn het resultaat van de 100% natuurlijke samenstelling. Er worden geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen, conserveringsmiddelen en andere toevoegingen gebruikt.

Chrystal produceert de producten klimaatneutraal. Dit betekent dat de producten met het grootste respect voor en met minimale belasting van de natuur worden geproduceerd. Chrystal ontving hiervoor in 2010, als een van de eerste ondernemingen in de branche het certificaat: Klimaatneutraal geproduceerd.

chrystal-comp-gemischt-03-dsc-0152 KLEINFoto © Chrystal.at