Merken

PuurGezond

Bij PuurGezond draait alles om pure producten. Deze producten zijn niet alleen lekkerder, maar ook veel gezonder dan kant-en-klaarproducten en ander knutselvoedsel. Pure producten zijn producten die van zichzelf al veel voedingswaarde hebben. Het zijn volledig onbewerkte of nauwelijks bewerkte producten, of producten met een korte ingrediëntenlijst.
Ze bevatten geen nodeloze of ongezonde toevoegingen zoals geharde vetten, toegevoegde; smaakstoffen, kleurstoffen, zout en conserveringsmiddelen.

Pure, onbewerkte producten leveren meestal meer vitamines, mineralen, vezels en andere voedingsstoffen dan bewerkte en geraffineerde producten. Bovendien is een PuurGezonde voeding niet alleen smakelijk maar ook volwaardig.
PuurGezond is lekkerder, gezonder, eerlijker en duurzamer!

Mooi, Fit en Gezond begeleidt cliënten via de PuurGezond werkwijze in 8 stappen naar een nieuwe levensstijl.
Bij zowel de 9 wekelijkse als bij de 5 wekelijkse PuurGezond begeleiding start Mooi, Fit en Gezond met een intakegesprek. Hierin bespreken wij de PuurGezond piramide, kun je, je doelstelling aangeven en wordt je duidelijk hoe Mooi, Fit en Gezond, samen met jou in 8 stappen naar deze doelstelling toe gaat werken.
Bij elke PuurGezond stap ontvang je een stappenkaart, op deze stappenkaarten vindt je beknopte informatie en tips waarmee je direct aan de slag gaat.
Aan het einde van de begeleiding heb je alle 8 stappen genomen en beschik je over de kennis om volgens de PuurGezond levensstijl te leven.

 

PuurGezond_nl_banner_1158x283px_CMYK