Introductie

Print

BGN Gewichtsconsulente

De beroepsnaam gewichtsconsulent is helaas niet beschermd. Kies daarom voor een BGN-gewichtsconsulent deze is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulent en volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied.

Mooi, Fit en Gezond is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulente Nederland. De begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Met mijn gedegen kennis wordt je begeleid naar een pure gezonde levensstijl. Of je nu wilt aankomen, afvallen of een gezonde levensstijl wilt aanleren.

Tijdens de begeleiding gaat het erom dat je een bredere kijk op gezonde voeding krijgt. Je zult inzien dat roken, weinig lichaamsbeweging, overmatig alcoholgebruik en een voedingspatroon dat niet meer aansluit op de behoeften van de huidige mens, je gezondheidstoestand niet bevordert.

Als het gaat om onze gezondheid, is ‘puur’ de beste keuze. Kies voor volwaardige en het liefst biologische producten en je voeding wordt vanzelf gezonder. PuurGezond producten zijn bijvoorbeeld groenten, fruit, vlees, vis, noten, peulvruchten, volkoren graanproducten en zuivel. PuurGezond heeft meer smaak, meer voedingswaarde en meer verzadiging. Daardoor val je af, maar krijg je ook meer energie en zie je er beter uit. Niet alleen verandert je figuur, ook je conditie neemt toe, je manier van koken verandert en je energiepeil stijgt.

Mooi, Fit en Gezond heeft twee complete programma’s om je te begeleiden via de PuurGezond methode. Uiteraard kun je deze begeleiding ook middels losse consulten volgen.

Ontdek samen met Mooi, Fit en Gezond in 8 stappen het effect en de kracht van echt gezond eten!